Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon pattanás...

Mit csináljak? Nagyon pattanásos vagyok és semmilyen készítménytől nem múlik el :- (

Figyelt kérdés

Reggelente lemosom az arcom clean&clear arctisztítóval, aztán tonikot használok, végül hidratálót.

Kb. 3 hete vettem a patikában aknesolt, sunfleur kénes arcradírt és ichtiolos maszkot erősen zsíros bőrre. Ezeket is használom minden nap, de semmi változás :(((

Nem bírom tovább, itt a nyár és undorító a fejem :((

Bőrgyógyászhoz csak júniusra kaptam időpontot, addig legyek ilyen ronda? :((

Magán orvoshoz nem tudok menni, mert nem vagyok annyira eleresztve pénzzel.

Eddig is pattanásos voltam, de nem ennyire. Talán azért jöttek ki, mert fél éve abba hagytam a fogamzásgátlót, de ez az állapot már nagyon aggaszt :((

Mit csináljak? Kérlek segítsetek :((

22/L

2010. máj. 7. 11:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. El is megyek venni élesztő tablettát, és méregtelenítő teát. Egyik kérdésnél ezt is ajánlotta valaki. Valahogy ki kellene bírni ezt az 1 hónapot :((
2010. máj. 7. 11:49
 12/16 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt próbáltad már? Nem kell felíratni, és nagyon jó.

A leghatásosabb a Roaccutan nevű gyógyszer,de azt sajnos csak a doki írhatja fel, és szigorú ellenőrzés mellett lehet szedni. Inkább fogamzásgátlót szednék, mint ezt...

2010. máj. 7. 21:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Kozmetikus? Estleg szolárium? Nekem zsíros az arcbőröm és ha mondjuk elmegyek 2szer szoliba akkor jobb érzés,úgy érzem jobb lett az arcom. Kiszárítja egy picit. (nem járok rendszeresen szoliba,csak tavasszal 2-3szor)
2010. máj. 7. 22:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Bioboltban, Rossmannban vagy DM-ben keress Dermofil arcszeszt! Olcsó és nekem tökéletesen bevált. Van belőle tégelyes arcpakolás is, az nekem kiszáratotta bőröm, de a pattanásokat eltűntette.
2010. máj. 8. 16:06
 15/16 A kérdező kommentje:
Már lassan 3 hete használom a zyneritet, semmi változás, plusz még egy csomó más szárító készítményt is. Szoliba heti egyszer járok, most már csak arra tudok gondolni, hogy valami nőgyógyászati bajom van :(((
2010. máj. 25. 10:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is! Mindenképp menj el vérvételre-hormon vizsgálatra! Abból már biztosan kiderül és nem költesz fölöslegesen kencékre! Hajrá! Majd írd meg az eredményt!
2010. máj. 26. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!