Mit csináljak? Nagyon pattanásos vagyok és semmilyen készítménytől nem múlik el :- (
Reggelente lemosom az arcom clean&clear arctisztítóval, aztán tonikot használok, végül hidratálót.
Kb. 3 hete vettem a patikában aknesolt, sunfleur kénes arcradírt és ichtiolos maszkot erősen zsíros bőrre. Ezeket is használom minden nap, de semmi változás :(((
Nem bírom tovább, itt a nyár és undorító a fejem :((
Bőrgyógyászhoz csak júniusra kaptam időpontot, addig legyek ilyen ronda? :((
Magán orvoshoz nem tudok menni, mert nem vagyok annyira eleresztve pénzzel.
Eddig is pattanásos voltam, de nem ennyire. Talán azért jöttek ki, mert fél éve abba hagytam a fogamzásgátlót, de ez az állapot már nagyon aggaszt :((
Mit csináljak? Kérlek segítsetek :((
22/L
És csak úgy simán egyem meg? Mennyit egyek 1 nap? Hány grammot? :)
Én már bármit megteszek csak múljanak el! :((
Most olvasom hogy nincs időpontotd.
Próbálj meg másik rendelőbe bejelentkezni
szia!
én 2 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót és hál'istennek még csökkentek is a ragyáim! egy dolgot kivéve: zsírosabb a bőröm, ezért én mindig viszek magammal tonikkal átitatott vattakorongot, azzal napközben is 2x áttörlöm az arcomat.
Amúgy ami nekem bevált nagyon tonik, az a garnier pure tonik (ilyen fehér alapú flakonban van és kék kupakja van)
Nagyon jó a zsíros, pattanásos, sebes bőrre! Van benne ilyen sebfolt eltüntető és komolyan mondom, ha este bekenem vele a vörös pattanásomat, akkor az reggelre alig látszik! És ezzel a szerrel itatom át a vattakorongokat is. Amúgy még azt tanácsolnám neked, hogy hagyd el a hidratáló krémet, mert az is csak eltömíti a pórusokat, még akkor is, ha direkt pattanásos bőrre van! Én is használtam és akkor voltam a legpattanásosabb. A patikában meg tudnak keverni neked ilyen mentolos-antibakteriális valamit- bár ez receptre kapható úgy tudom, de nekem annak idején ez is bevált. Ja és használj ne csak arclemosót, hanem minden nap arcradírt is! A rossmannban lehet kapni olyan vattakorongot, ami direkt arcradírozásra van, mert olyan az egyik fele, mint a smirgli. hát remélem segítettem...
Nem tudom pontosan mennyit!Kb.10 gramm:)Egy picit minden nap!De lehet venni élesztő tablettát a gyógyszertárban.Én a hajhullásomra fogom szedni!
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!