Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miérz nagy a gyomrom?

Miérz nagy a gyomrom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ugye van a hasi rész alul és felül a gyomor.

A hasam lapos, mert edzek és ezzel nincs is problémám. Viszont az utóbbi (a gyomrom) elég nagy, akkor is ha nem eszek.

Viszont hallottam hogy ez májproblémák miatt is lehet, és én úgy születtem, hogy 2 ujjnyival nagyobb a májam.

Lehet ez ennek az oka?

Van valakinek talasztalata, vagy ilyen "betegsége"? És nálatok is jelen van ez a panasz?

Mit tehetnék ennek kiküszöbölése érdekében? (ha egyáltalán lehet valamit)

Köszönöm a válaszaitokat!

16/L

2017. febr. 2. 08:00
 1/2 A kérdező kommentje:

*Miért

Elnézést nem olvastam vissza.

2017. febr. 2. 08:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki két ujjnyival nagyobb májjal születik, mert az egy újszülöttbe bele sem fér, és ez felnött esetében sem lehet "magától", hanem mindig valami kóros elváltozás áll mögötte.

Másodszor a "gyomrod" nem látszik kivülröl, az a hasad felsö része. Azt, hogy miért tünik nagy(obb)nak, nem lehet csak úgy megállapítani, lehet egy csomó belsö szerv betegsége, de akár csak a felsö hasizmok gyöngesége is.

HArmadszor, ilyen esetben a legokosabb megkeresni egy orvost, aki ki tudja vizsgálni, hogy mi okozhatja azt, hogy nagynak tünik a hasad.

2017. febr. 2. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!