Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szedjek fogamzásgátlót?

Szedjek fogamzásgátlót?

Figyelt kérdés

A barátommal már régebb óta együtt vagyunk. Meg nem szeretnék intim kapcsolatba lépni vele egy darabig, de apukám nagyon azt akarja, hogy szedjek fogamzásgátlót. Szerintetek szednem kéne?

15/L

2017. jan. 30. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha még nem terveztek szexet,akkor miért szednél?Mi értelme lenne?Eleget fogod még mérgezni magadat a későbbiekben vele.

Apukád fél,hogy nehogy teherbe ess.Határozottan mondd meg neki,hogy még nem akarsz lefeküdni a fiúval.De ha eljön az ideje akkor szólsz neki is.

2017. jan. 30. 19:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt már közöltem vele, de azt mondta hogy nem érdekli, inkább előbb kezdjem mint később. Nem értettem miért, mert szerintem megbízható vagyok ilyen téren. Mindig közöltem vele ha kell valami, de ezzel valamiért már fel éve nyaggat
2017. jan. 30. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért mert tudja ő is nagyon jól,hogy elég egyetlen egy hiba,alkalom és nagypapa lesz..Mióta vagytok együtt a barátoddal?
2017. jan. 30. 20:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Naggyából 8 hónapja
2017. febr. 7. 10:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem,hogy még nem akarsz szexuális kapcsolatot. Apukád biztos már elég érettnek tart hozzá,ezért félt. Szerintem addig felesleges szedned,amíg nem akarsz szexuális életet is élni. Nyilván macerával is jár,meg gondolom félsz a nőgyógyásztól is.

Én tulajdonképpen már együtt is voltam a barátommal egy fél éve,amikor gyógyszert kezdtem szedni.És pár hónapot óvszerrel védekeztünk.Mondjuk idősebb voltam 2 évvel mint te.

Mindenesetre mond apukádnak addig,amíg nem érti,hogy nem akarsz szexuális kapcsolatot,mert nem érzed magad érettnek rá.

2017. febr. 8. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!