Szódabikarbónát 1-2-3 g csomagolásban hol lehet kapni? Olyan kiszerelésre gondolok amit a kávé mellé szoktak adni cukorként?
Mostanában sokat fáj a hasam, de nálam még beválik a szódabikarbóna. A ciki az egészben annyi, hogy nyilvános helyen eléggé égő elővenni az 50g-os kiszerelést, és kanalazni belőle ... illemhelyen meg drogosnak néznek XD
Rennie-t próbáltam, az is bejött de iszonyat sokba kerül :(((
Szóval találkoztatok már ilyen kiszereléssel?
Vagy lenne ötletetek, hogy hogyan lehetne "jópofán " belecsempészni az italba, hogy ne az legyen a társaság témája, hogy megint idegeskedek?
Arra is gondoltam, hogy tic-tac os dobozba tenni, de nem jövök rá, hogy hogyan lehetne "citrompótlós szemekké, vagy kockacukor formájúvá" összepréselni... esetleg ha ezzel kapcsolatosan van ötletetek akkor szívesen venném...
Köszönöm mindkettőtöknek!
Közben én is gondolkoztam, lehet beruházok egy ilyen kis szerkentyűre :)))) és majd megpróbálom feltölteni ...
Ha nem jönne be, akkor marad a ti ötleteitek!
köccke még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!