Fáradtság, feszültség?
Figyelt kérdés
A hétvégén voltunk a családdal rokonoknál ott is aludtunk ezt az egészet nagyon vártam 2 hete alig tudtam kivárni és ma este hazajöttünk és valami fura érzés van bennem hogy ennyi volt fáradt is vagyok fáj a fejem rossz a közérzetem is. tudom hogy évente sajnos 1x tudunk elmenni és ez erre az évre már kifújt.. és fáradt egyben szomorú vagyok de ez már régóta ígyvan ha valahova utazunk és tudom sokáig nem jutok el oda megint..anyukám is észrevette ezt rajtam kérdezte is mivan de nem tudok mit válaszolni erre igazán ezek mitől lehetnek? miért ilyen a közérzetem utána? egyszerűen csak szomorú vagyok vagy miért van ez? nővérem és a férje még egy kicsit itthon vannak utána mennek vissza Franciaországba és kb 1-1,5 év múlva látom őket és utána megyünk megint Valaki kérem válsazoljon mitől van ez az érzés bennem?2017. jan. 29. 20:18
1/1 anonim válasza:
Biztos ettől nem érzed jól magad! Ne szomorkodj, kapcsold be a tévét, és nézz valami jó kis műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!