Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valami bajom ha sósav...

Lehet valami bajom ha sósav került a kezemre? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok azt hiszem 20% vagy pontosan nem tudom hány %-os sósav volt de a lényeg hogy megcsúsztam és a pulóveremre (le volt húzva az ujja) és a kézfejemre ráfolyt de még akkor ráztam a kezem hogy le szedjem róla mivel nem voltunk ház közelbe így nem tudtam lemosni se ezért letöröltem rá egy 20 percel értem haza ahol bő szappanos vízzel lemostam és letöröltem majd testápolóval kentem be ..(ez hátha segít) az lenne a kérdésem hogy ha nem mart meg csak viszketett utána és egy kicsit száraznak érzem még a kezem maradandó úgy értem hogy valami bajom lehet tőle? Kb egy órája hogy leöntöttem és háromnegyed hogy lemostam de látszólag semmi baja a kezemnek . Köszönöm előre is a válaszokat.
2010. máj. 6. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem is lesz semmi, ne aggódj
2010. máj. 6. 19:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi most megnyugtattál:)
2010. máj. 6. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha tömény sósav lett volna már a leöntéskor üvöltöttél volna a fájdalomtól, mert lemarja....nem lesz semmi bajod
2010. máj. 6. 19:48
 4/7 A kérdező kommentje:
vártam a fájdalmat de sehol semmi: DD
2010. máj. 6. 19:50
 5/7 A kérdező kommentje:
am köszi neked is;):P
2010. máj. 6. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami bajod lett volna, azt azonnal látod. Most már nem lesz semmi.
2010. máj. 6. 19:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen most már meg nyugodtam:D:D
2010. máj. 6. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!