Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Ugye nem herpesz...

Mi lehet ez? Ugye nem herpesz lesz?

Figyelt kérdés
Körülbelül 5hónapja nőtt a számhoz nagyon közel (szinte rajta van) valami. Először azthittem,hogy gríz. Nem is foglalkoztam vele,mert nem zavart és nem is volt feltűnő,hisz elég apró volt. Azonban most eltelt pár hónap és elkezdett viszketni és egy nagyobb is lett. Ha hozzáérek fáj is. Mi lehet ez?
2017. jan. 26. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem herpesz, az nem így viselkedik.
2017. jan. 26. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
A herpesz elkezd viszketni,aztán néhány órán belül piros lesz,majd felhólyagosodik. Aztán ahogy gyógyul a hólyagok leszáradnak,esetleg kisebesednek és meggyógyul. 5hónapig nem tart a folyamat, ez napok alatt zajlik le. Lehet,hogy most amikor elkezdett viszketni lett rajta egy kis herpes,de ami 5 hónapja ott van,az biztosan nem az.
2017. jan. 26. 18:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Esetleg ótvar?
2017. jan. 26. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!