A tesóm megette a saját fülzsírját, ugye nem lesz baja tőle? 😨😨😨
Figyelt kérdés
A kistesom 4 eves es eleg hulye szegény. Fogta a fülzsírját, es megette!!! OMG!!! Tudom, hogy undi, meg minden, de Ő ilyen, most mit csináljak??? Ugye nem lehet baja tőle???
Előre is nagyon köszi a válaszokat!!!! 😰❤❤
2017. jan. 23. 13:50
2/12 anonim válasza:
Megihatja kísérőnek a pisijét is, akkor se lenne semmi baja.
3/12 A kérdező kommentje:
Huh hála az égnek 😅😅😅😅 köszi a válaszokat!!!
2017. jan. 23. 14:02
4/12 anonim válasza:
biosz órára nem jártál? jesszus...
5/12 A kérdező kommentje:
Miért, talan biosz órán tanítják, hogy mi van akkor, ha valaki megeszi a fülzsírját? XD
2017. jan. 23. 14:33
6/12 anonim válasza:
nem, de ha kicsit is gondolkoznál akkor rájönnél, hogy nem lehet semmi baja... szerinted méreg termelődik a fülében? nem is értem mire gondolhattál...
7/12 A kérdező kommentje:
Mondd, te nem aggódnál, ha a tesód megenné a fülzsírját???
Amúgy meg a lelki bajaidat ne rajtam töltsd ki. Köszi
2017. jan. 23. 18:29
8/12 anonim válasza:
nagyon buta vagy, már ne haragudj :D
9/12 anonim válasza:
És egyébként nem, nem aggódnék ha megenné. Akkor aggódnék ha a testvérem ilyen kérdéseket tenne fel
10/12 anonim válasza:
De most komolyan.. Mégis mi baja lehetne? Használd már az agyad... Miből van az a fülzsír szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!