Mit csinalnak mikor keneget vesznek? 15/L
Atya vilag kik vagytok tikxd
Nem is mergelem magam veletek irjatok nyugodtan a megativ kommenteket hat ki nem szarja le
Rohadjatok el mind
Mintha en dugtam volna eloszor 15 evesenxdd
Elegge megvarattam vele a baratom 8 es fel honapot ugyhogy egyaltalan nem bantam meg.
Van olyan ismerosom aki 13 evesen vetetni volt en megse oltogattam pedig mondott durvabb dolgokat is.
Ti meg ezen vagytok fel akadva juujj 15 evesen elvesztettem a szuzessegem elne szeduljegek
Egy kis fapálcára tekert vattapamaccsal körbesimítják a hüvelyed belsejét. A vattára rátapad az ott található váladék. Ezt elszállítják egy orvosi laborba, ahol megvizsgálják mikroszkóp alatt, milyen kórokozókat látnak benne. Tenyésztenek is belőle, ez azt jelenti, hogy egy üvegtálkába elhelyezett steril, zselé szerű táptalajhoz érintik, majd ezt a testhőmérséklethez hasonló meleg helyre teszik pár napra. Ennyi idő alatt az így beoltott táptalajon jellegzetes formában szaporodnak az egyes mikroorganizmusok, így tudják őket beazonosítani.
Ami téged érdekel: nem fájdalmas dolog a kenetvétel.
Amikor mész a dokihoz, feltétlenül egyeztess vele a fogamzásgátlási módokról, mit tud javasolni neked.
Javaslom, vigyél egy noteszt, és jegyzetelj a leírtakból, mert olyan dolgok is fontosak lehetnek, amik lényegtelennek tűnnek.
Ez az oldal nagyon jó, nézz szét, milyen módszerek vannak (lapozni kell majd a képek közt): [link]
Nem akarom szétvédeni, de a gumi is kiszakadhat, a tabi sem 100%, a kettő együtt meg anyagi csőd, főleg ha nincs saját kereseted.
Ha le akartak feküdni, hát megtették.
Az abortusz meg abortusz, inkább mint hogy gyerek neveljen gyereket.
(Jó-jó, befogtam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!