Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit csinalnak mikor keneget...

Mit csinalnak mikor keneget vesznek? 15/L

Figyelt kérdés
Holnap megyunk baratommal kivizsgaltatni magunkat, mert kis piros pottyok jottek ki a nemi szerven.Mar elmult,de mondta h mennyunk el.Nekem o az elso baratom,soha sem vizsgaltak meg meg nogyogyaszaton, de most volt december 23.-an abortuszom,mivel teherbe estem tole.Kerlek ertelmes valaszokag kerek. A kenet mintara vagyok kivancsi h mit vesznek olyankor le

2017. jan. 18. 21:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Atya vilag kik vagytok tikxd

Nem is mergelem magam veletek irjatok nyugodtan a megativ kommenteket hat ki nem szarja le

Rohadjatok el mind

2017. jan. 18. 21:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Amúgy ne haragudj de ilyen buta kérdést, hogy honnan?!?! Mit gondolsz egy nőgyógyàsz honnan vehet kenetet? Atyàm...biológia könyvet vegyél a kezedbe,ne f.a.szt.
2017. jan. 18. 21:27
 13/18 anonim válasza:
15 evesen minek dugsz egyaltalan?:D
2017. jan. 18. 21:29
 14/18 A kérdező kommentje:

Mintha en dugtam volna eloszor 15 evesenxdd

Elegge megvarattam vele a baratom 8 es fel honapot ugyhogy egyaltalan nem bantam meg.

Van olyan ismerosom aki 13 evesen vetetni volt en megse oltogattam pedig mondott durvabb dolgokat is.

Ti meg ezen vagytok fel akadva juujj 15 evesen elvesztettem a szuzessegem elne szeduljegek

2017. jan. 18. 21:30
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Veled az a legnagyobb baj, hogy eszméletlenül buta vagy!!
2017. jan. 18. 22:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy kis fapálcára tekert vattapamaccsal körbesimítják a hüvelyed belsejét. A vattára rátapad az ott található váladék. Ezt elszállítják egy orvosi laborba, ahol megvizsgálják mikroszkóp alatt, milyen kórokozókat látnak benne. Tenyésztenek is belőle, ez azt jelenti, hogy egy üvegtálkába elhelyezett steril, zselé szerű táptalajhoz érintik, majd ezt a testhőmérséklethez hasonló meleg helyre teszik pár napra. Ennyi idő alatt az így beoltott táptalajon jellegzetes formában szaporodnak az egyes mikroorganizmusok, így tudják őket beazonosítani.

Ami téged érdekel: nem fájdalmas dolog a kenetvétel.

2017. jan. 19. 14:24
 17/18 anonim ***** válasza:

Amikor mész a dokihoz, feltétlenül egyeztess vele a fogamzásgátlási módokról, mit tud javasolni neked.

Javaslom, vigyél egy noteszt, és jegyzetelj a leírtakból, mert olyan dolgok is fontosak lehetnek, amik lényegtelennek tűnnek.

Ez az oldal nagyon jó, nézz szét, milyen módszerek vannak (lapozni kell majd a képek közt): [link]

2017. jan. 19. 14:37
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarom szétvédeni, de a gumi is kiszakadhat, a tabi sem 100%, a kettő együtt meg anyagi csőd, főleg ha nincs saját kereseted.

Ha le akartak feküdni, hát megtették.

Az abortusz meg abortusz, inkább mint hogy gyerek neveljen gyereket.

(Jó-jó, befogtam.)

2017. jan. 19. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!