Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
A menstruációm után egy napig barna pecsételő folyásom volt. Azt hittem ez teljesen normális. Aztán elkezdtem érezni, hogy fáj a nemiszervem, mintha beütöttem volna, viszont ilyesmiről szó sem volt. Az első gondolatom az volt, hogy mi van ha bent felejtettem a tampont. Mert fájt ha sétáltam és fájt ha leültem. Ezért felnyúltam magamnak es nem volt semmi. (Bocsánat a kifejezésért) de nem éreztem semmit. Ez is egy napig tartott. Viszont mostmár tisztán emlékszem, hogy nem hagytam bent a tampont. Rossz a közérzetem napok óta, fáj a fejem, és az alhasam is fáj. Igazából semmi komolyra nem gondoltam mindaddig míg olyan érzésem nem lett mintha valami lenne a hüvelyemben, ezért felnyúltam és egy dudort éreztem bal oldalt a hüvelyem falán. Kb. földimogyoró méretű. Nagyon megijedtem, holnap elmegyek orvoshoz.2017. jan. 18. 16:44
1/2 anonim válasza:
Elkepzelheto, hogy bartholin mirigy ciszta. Ez kozvetlenul a huvely bemenetnel van.
Nekem is volt, evekig szenvedtem vele, sokszor elmult, visszanott, leszivtak, kivakadt, amig egyszer ki nem vagta a dokim es azota nincs semmi gond.
Ha kiderul, hogy az, mar pedig nagyon valoszinu, mert mi mas lehetne, akkor azt tanacsolom, hogy mutesd ki minel hamarabb, nem erdemes szenvedni.
2/2 anonim válasza:
Na, voltal dokinal? Mit mondott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!