Amanda0329 kérdése:
Kivancsi vagyok hanyan hasznaltak mar mellnoveszto tabletakat, kremeket stb. Ha hasznaltak akkor lattak valami valtozast?
Figyelt kérdés
Oszinten kicsit kenyelmetlenul erzem magam mert sajnos nagyon pici mellem van. ( nem a ferfiak szemszogebol ertem) semmi jo kis top vagy olyasmi ruhak mert nincs ami fent tartja. Renelem meg ertik.2017. jan. 17. 18:16
1/3 anonim válasza:
Felejtsd el, hasznalni nem hasznal egyik sem, max bajt okoz. Olyan van, amitol ideig-oraig nagyobbnak tunik, mert megduzzad tole a mell, de ez fajdalommal, feszulessel jar es nagyobb nem lesz, csak megduzzad es par oran belul el is mulik.
Marad a hizas, terhesseg, plasztika.
2/3 Scav válasza:
Nincs csodaszer, ha hatna, akkor azt használná mindenki és senki nem műttetne. Csak a szilikon-beültetés és a hízás segít. De ne akarj nagy melleket, inkább azon dolgozz, hogy elfogadd a melleidet.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos el fogadni nem tudom :( olyan rossz hogy mindig kitomot melltartot kell hordani . A bikinirol meg sem szolalok.Gondolkodtam a mutetett de mivel kulfoldom lakom igy itt tobb ezer eu- ba kerul. :(
2017. jan. 20. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!