Mitol van tesom hasfájása?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a tesomat de ö se figyel a kajàlàsra.Nagyon helytelenul taplalt minket anyamek.Es erre tessék meg van az eredmeny.Nekem lett pl csak egyet had soroljak etelallergiàm.Annyit mondom mar csak azt is hogy egye a gyümőlcsöt.Annyit mondom anyanak is mit hogy csinaljon.de mindig csak veszekszik meg mondjak h igy nem jo.meg ugy.de én csak jòt akarok.na de mind1 most nem is azért vagyok itt.De a tesomnak màr egy honapja fàj a hasa.volt ultrahangon nem mutatott ki aemmit.Vort vérvételen (nem tudom h teljes volt e)de a vérvétel csak annyit hozott ki hogy vashiânya lett de az nagyon.Az orvos se tudod mondani hogy mitől van talalgatott osszevissza es raadasul nem os hasomlokst mondott hanem teljesen masz.Egyszer azt mondta hogy epehôlyag gyulladas màskor azt h virus .Mit csinaljak ram nem hallgat2017. jan. 16. 19:01
1/5 A kérdező kommentje:
Nem elem tul ha lessz valami baja
2017. jan. 16. 19:04
2/5 A kérdező kommentje:
Most is nagyon helytelenul tapla lkozi de elkezdett dietazni remelem es meg mindig faj neki.
2017. jan. 16. 19:06
3/5 anonim válasza:
Nem tudok mit hozzáfűzni.. de ha van otthon cerukál tabletta az segíthet a hasfájásán.
4/5 A kérdező kommentje:
Fiatal sràcrol van szò .amugy mozogni focizni szeret.Nem tulsulyos.Egy heten ketszer min.Es hpzzateszem hogy màr volt azzal is gond a mâj funkcioja magas volt.Deszedte ra a maritpvist harom eve volt es az akkor ugy mond idezőjelbe rendez0dott.Egy eve szinte minden nap egyszer szerintem burger kajat evett regebben is de akkor most tudom ugy hogy minden nap.
2017. jan. 16. 19:13
5/5 A kérdező kommentje:
de a fajdalom csillapotpk csak tuneti kezelesek azt jene tudni h mitol faj.
2017. jan. 16. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!