Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az alváshiányba bele lehet...

Az alváshiányba bele lehet őrülni? Kezdek aggódni. 17 / F

Figyelt kérdés

Röviden fogom:

- Hetente nem igazán alszok többet összességében 14-20 óránál. Ez rettenetesen kevés. Már egy hónapja ez megy.

Ha kiszámoljuk akkor arra jutok hogy két éjszaka alatt kéne annyit mint amit egy héten tudok produkálni.

- Fáj a gyomrom, remegek, hányingerem van, hallucinációim vannak. Mikor nézem a kezemet vibrál, a tapéta mintázata mozog, többször is hallottam már a nevemet mikor egyedül voltam, nem egyszer előfordult hogy hangosan mondtam a gondolataim. Ez társaságban szörnyen kínos volt. Az ídő pedig megállt. Kész, nem telik. Egy 45 perces óra túlzás nélkül tűnik 120-asnak...

A mellkasom fáj, szúr, szédülök, a szemeim véresek beesettek, de nem is ez a lényeg. Az érdekel hogy okozhat-e mentális betegséget hosszútávon? Gyógyszert nem akarok szedni...

Tegnap véletlenül ittam 0.5 frontinra. Ne részletezzem... remegtem órákon keresztül, háromszor hánytam, aludtam-keltem össze vissza, de mindenre emlékszem. Mindegy is, a lényeg hogy rosszul érzem magam...

2017. jan. 14. 15:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
és honnan van Frontinod?
2017. jan. 16. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!