Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A hónaljamon lóg egy kis bőr...

A hónaljamon lóg egy kis bőr darabka ami vérzett és fájdalmas, levághatom?

Figyelt kérdés

borotválkoztam néhány napja,a fájdalomra lettem figyelmes,ez a kis lógó bőrdarab régóta ott volt,de ez alkalommal megvághattam,kb észre sem vettem,hogy megvágtam,

piros a vége és fáj!ezzel mit tudnék kezdeni?lesz bajom ha levágom egy köröm ollóval?

2017. jan. 14. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen színű? Nem anyjegy?
2017. jan. 14. 13:04
 2/11 A kérdező kommentje:

nem anyajegy

eredetileg bőrszínű volt,most sötét piros

2017. jan. 14. 13:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Akkor nem lesz baj,ha levágod és utána bekened Betadine-al és beragasztod,hogy ne fertőződjön el. Viszont valószínűleg erősebben fog vérezni,de ez ne ijesszen meg.
2017. jan. 14. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne, szerintem ne vágd le! Nekem is volt ilyenem, és bepirosodás után agától leesett. Előtte persze fájt.
2017. jan. 14. 13:22
 5/11 A kérdező kommentje:
neked hány nap után esett le?
2017. jan. 14. 13:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Azért inkább ne vágd le.

Elsőnek talán tisztázni kellene pár dolgot.

Lehet akár bőrszarv is (cornu cutaneum), azt pedig tilos vagdosni, mert elrákosodhat.

Lehet logó szemölcs (verruca filiformis)

Ez szokott általában javarészt hónaljban megjelenni. pl. nekem is van kettö picike.

Figyelj oda kérlek, akármit nem vagdosunk magunkon.

Kérlek keress rá googlen amiket leírtam, melyikre hasonlít.

2017. jan. 14. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Amit kihagytam, lehet még kemény, logó vagy lágy fibroma.
2017. jan. 14. 13:32
 8/11 A kérdező kommentje:

ezek közül,amiket írtál,a lágy vagy puha fibrómához tudnám hasonlítani

kb így nézett ki eleinte [link]

sajnos olvasom hogy nem szabad levágni. :(

2017. jan. 14. 13:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Fibroma pendulum lehet és az ilyeneket vagy elégetni,vagy levágni szokták. A második válaszolónak igaza van abban,hogyha begyullad,akkor leesik magától is néhány nap alatt.
2017. jan. 14. 20:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Bepirosodott, egyre sötétebb lett, mintha bevérzett volna. A vége talán még feketés is volt. Aztán másnapra leesett. Először bőrszínű volt. Kijöveteltől a leesésig kb. 3-4 (max. 5) nap telt el. De nem úgy nézett ki, mint neked a gépen, hanem inkább mint egy hosszúkás szemölcs. Lehet neked másod van, de akkor sem szabad levágni.
2017. jan. 14. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!