Van egy szemölcs a hónaljamon?
Figyelt kérdés
Mit csinaljak ?már kb egy mm és szál tartja de nem tom h szedjen le ...lejön magától vagy vmi jo ötlet ?
2Xborotváltam és azóta nem jött le meg se sértette ..13 éves vagyok..ezért kórházba biztos h nem nek be .lejön magától ?mert fáj ..picit vérzett pedig hozzá se értem ...ötletek?
2015. szept. 15. 15:31
1/3 anonim válasza:
Ezek szerint fibromának nevezett kis bőrfüggelék. Ezt úgy szokták kíméletesen leszedni, hogy egy vékony cérnával elkötik a "nyakát" és pár nap múlva leesik.
2/3 A kérdező kommentje:
Ujj köszi :) és nem fáj mikor rakotik ?
2015. szept. 15. 15:43
3/3 A kérdező kommentje:
Na Hat leszedtem így:
Meleg Vizeszsepivel kicsit "aztattam"
Aztán fogtam a kezemmel és leszedtem azaz leteptem nem szó szoros értelemben :D de lejött kicsit vérzett de nem vészes be kérném egy ilyen testapolos cuccal már szinte nem is fáj ..van egy másik is az kissebb de ink nem piszkálom :D
2015. szept. 15. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!