Mit tudok tenni hogy előbb megjöjjön az első mensim?
Figyelt kérdés
12 eves vagyok 6.-os. Az osztálybol már minden lány menstruál csak en nem. Es egyfolytában piszkálnak. Mitől jönn meg előbb ? Olyan válaszokat nem kerek amibe az van irva hogy majd megjőn ha itt az ideje ! Tanácsokat kernek ami segithet ! Es megegy kerdes . Az önkielégités befolyásolhatja ezt ?2017. jan. 12. 17:13
1/5 anonim válasza:
Nem tehetsz semmit azért, hogy hamarabb megjöjjön. Nem tudom milyen válaszokat vársz :D De egyébként nekem 12 évesen jött meg, meg a legtöbb barátnőmnek, tehát már közel jársz hozzá.
Az önkielégítés semmilyen módon nem befolyásolja.
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy 2016-ban még mindig itt tartunk. SEMMIVEL nem tudod befolyásolni. Örülj amíg nem menstruálsz. A többieknek meg hazudd azt, hogy megjött.
Ennyi IQ-tok nem lehet, hogy ezen megy a kötözködés.
4/5 anonim válasza:
A válasz egyszerű: semmit. Majd megjön, ha itt az ideje.
Ne akard előre hozni, mert nagy kellemetlenségekkel jár.
5/5 anonim válasza:
Sajnálom de ezt nem lehet erőltetni.
Örülj neki hogy még nincs meg majd visszasírod a menstruáció mentes életet. Egyébként ne hidd el hogy az összesnek meg van már attól még hogy ezt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!