Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A lányom minden reggel fejfájá...

A lányom minden reggel fejfájással ébred, évek óta. Azt mondták akkor vitaminhiány. De azóta is tart neki. Tapasztalt valaki ilyet, és ha igen, milyen okot mondtak rá az orvosok?

Figyelt kérdés

2017. jan. 10. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Alacsony vérnyomás nem lehet? Nekem is alacsony, és ha nem iszok kávét, akkor egész nap fáj
2017. jan. 10. 00:19
 2/5 anonim ***** válasza:

Esetleg nem fogyaszt sok folyadékot is? Én is mindig fejfájással ébredek, de ha iszok elmúlik. Én ezt annak tudom be, hogy éjszaka mivel nem iszom egyáltalán, ezért a dehidratáltságtól fáj.

Viszont esetleg ha köze van a folyadékfogyasztáshoz a fejfájásának, érdemes kivizsgáltatni azt is.

2017. jan. 10. 01:21
 3/5 anonim ***** válasza:

"évek óta. Azt mondták AKKOR vitaminhiány. De azóta is tart neki"

És ezek szerint évek óta nem vitted másik orvoshoz?

Neurológusról hallottál???

2017. jan. 10. 10:51
 4/5 A kérdező kommentje:
22 éves. Küldöm orvoshoz, de nem akar menni már. Megunta, hogy semmi nem használ, nem jutnak előrébb.
2017. jan. 10. 22:22
 5/5 anonim válasza:
És hogyhogy nem kezelték a vitaminhiányát?
nov. 23. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!