Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért vannak mindig rémálmaim?

Miért vannak mindig rémálmaim?

Figyelt kérdés
Tegnap este szörnyű álmom volt. Még mindig rosszul érzem magam miatta. Egy szigeten voltunk a párommal. Ő elment horgászni én lefeküdtem napozni. Vissza jött és lefeküdt mellém. Észre vettem hiányzik a fél karja. Stb... majd elmentünk busszal segítséget kérni. Hirtelen felèbredtem és borzalmasan éreztem magam. Fura de azonnal vissza is aludtam. Reggel szörnyen éreztem magam. Már nagyon régóta vannak ilyen rémálmaim. Hetente kéthetente fordul elő. Nem szedek semmilyen gyógyszert. Általában nehezen alszom el. Ijesztő filmeket próbálok nem nézni. Néha híreket.
2017. jan. 9. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Igyál este jó erős citromfű teát! Nappal is igyál 2-3 csészével, és Aloevera gélt is szedjél. Ezek elűzik a rossz álmaidat.
2017. jan. 9. 22:24
 2/4 anonim válasza:
Hát én esténként horror t nézzek,hogy ne legyenek rossz álmaim vicces dolgokat nézek,animéket zenét hallgatok mindig úgy alszok el és nincsenek rossz àlmaim.Ha rosszra gondolsz és folyton azon jár az eszed,akkor biztosan rosszat álmodsz.Talán az is lehet a baj,hogy nem nézzel horrort és arra gondolsz mindig.A tea is segít biztosan.
2017. jan. 9. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
A sok stressz.
2017. jan. 9. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem akkor szoktak rémálmaim lenni, ha ideges vagyok valami miatt és folyton az jár a fejemben.

Nem vagy stresszes mostanában?

2017. jan. 9. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!