Akkor én most kényszerbeteg vagyok? Lehet ezt gyógyítani? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy van pár szokásom, amiről nem tudok leszokni.Folyamatosan erőteljesen pislogok, krákogok és hümmögök.Ezen kívül mintákat rajzolok ki a szemmemmel (eközben viszket a szemem), és zavar, ha nem egyenlően vannak a dolgok mindkét oldalamon.A papucsokat is mindig katonás rendbe teszem az ajtó előtt.Ha egyedül megyek az utcán, mindig hátranézek, mert beképzelem, hogy valaki követ.Anyukám minderre azt mondja, hogy semmi bajom, csak beképzelem magamnak, de szerintem ez nem így van.Szerintetek kényszerbeteg vagyok?Ha nem, mi a bajom?Van erre gyógymód?Előre is kösz az értelmes válaszokat.
12/L
2010. máj. 4. 18:11
11/11 anonim válasza:
Ha jól tudom, ezt tikkelésnek hívják. Nekem is voltak régen hasonló dolgaim, a szememet düllesztettem, krákogtam, de betudtam ezeket rossz szokásnak. Most az orromat mozgatom, befeszítem a karizmomat meg a nyakamat, meg ilyen hülyeségek. :D De még mindig inkább úgy fogom fel, mintha rossz szokás lenne és megpróbálom megállni ezeket. Szerintem többet te sem tudsz tenni. Ha érzed, hogy nagyon kell, akkor gyorsan tereld el a figyelmedet róla, vagy pl foglald le a szemedet. Olvass, nézz vmi érdekes műsort. Ha pedig nem megy, szerintem ülj le komolyan beszélgetni anyukáddal, hogy ez téged nagyon zavar, akaratodon kívül teszed ezeket, és hogy menjetek el pszichológushoz. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!