Ez lehet stressztől, pánikbetegségtől, vagy valami más?
Figyelt kérdés
elalvás után rögtön arra villogó fènyre riadtam fel,de nyitott szemmel már nem láttam csak amìg csukva volt,ès utánna pánikszerű rosszullèt fogott el,de azt lekezeltem,mert pánikbeteg vagyok ismerem már.olyan volt a villogás mint egy discoban,lehet hogy egyszerűen csak ezt álmodtam,vagy ez esetleg epilepszia,vagy mi lehet?2017. jan. 5. 01:00
1/2 A kérdező kommentje:
-arra*
2017. jan. 5. 01:01
2/2 Garpe válasza:
Nem vagy epilepsziás. Elalvás előtt ilyen apróbb furcsa fényérzetek velem is előszoktak fordulni ez teljesen rendben van. Kicsit ijesztő lehet, ha olyan állapotban vagy esetleg ha kimerült vagy. Szerintem egy kicsit "ráparáztál a dologra", ahogy én is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!