Bajt jelez, ha a gyógyszer rendszeresen megáll a torkomon? Vagy ez csak pszichés?
Bizonyos okok miatt az utóbbi időben rendszeresen gyógyszert kellett szednem. Bevallom, valóban féltem tőle az elején és nehezen ment le. De mostanra megszoktam, legyőztem a félelmemet és simán be tudom venni. A baj azzal van, hogy nyelés után megáll a torkomon és ennem kell rá, hogy lemenjen, hiába iszom rá egy pohár vizet. . Engem ez nagyon aggaszt, mert nagyon kicsi maga a tabletta, más gond nélkül lenyel sokkal nagyobb gyógyszereket. Mondtam a háziorvosomnak, rávágta hogy ez pszichés. Meg hogy nem áll meg a torkomon, csak úgy érzem. Én viszont biztos vagyok benne, hogy megáll mert érzem hogy ott van és a keserű ízét is érzem miután leolvadt róla a bevonat.
Nem merek elmenni más orvoshoz, mert félek hogy megtükrözne vagy valami hasonló. Én már arra is gondoltam, hogy mivel elég sok váladék van a torkomban mindig (allergia) így az is lehet hogy az megfogja, nem?
Volt már valakinek hasonló gondja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!