Nektek gyomorsav-túltengésre vagy refluxra melyik rendszeresen szedendő gyógyszer vált be?
Sziasztok!
Egy ideje küzdök a túlzott savtermelődéssel, illetve enyhe refluxom is kialakult, de valahogy egyik gyógyszer sem az igazi. Nem a vény nélküliekre gondolok, hanem az orvos által felírt verziókra. Voltam tükrözésen meg egyéb vizsgálatokon is, semmi nagyobb gond nincs, diétázom is, az segít valamennyit, de kellene valami, ami még kordában tartaná a savam.
Kinek mi vált be?
Köszönöm!
most controloc-ot szedek, de csak kb egy hete. nincs savas panaszom, viszont 2 napja puffadok, mintha muszáj lenne.
előtte rabyprexet szedtem párszor kúraszerűen (mindig csak pár hónapig), az általában hosszabb időre helyrerázott, jó is volt.
quamatelt meg apo-famotidin szedtem alkalmanként, ha már nagyon elviselhetetlen volt a dolog, ezekre mondta a doki most, hogy felejtsem el, ezek helyett kaptam a controlocot.
Szia!
Köszi a választ. :) Ulprixet meg Controlocot is szedtem, a hatóanyaguk egy, de szörnyen puffadok tőle, egész napra felfúj, mint egy nagy lufit. Eddig pedig ez lenne a legjobb, viszont az állandó puffadás kiborít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!