Mennyit nőhetek még?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok jelenleg 154cm. 2ev alatt mindossze 4cmt nottem. Anyukam 152 apukam 176cm. Szerintetek hany cm lesz amit biztos hogy elfogok erni?2016. dec. 31. 20:23
1/3 anonim válasza:
Mivel anyukad alacsony, te sem biztos hogy tul magas leszel. De igazabol nem tudja megmondani senki, 20 eves korodig barmennyit nohetsz
2/3 anonim válasza:
Pontosan úgy van,ahogy az első válaszoló írta. Azt nem lehet megmondani,hogy mekkora leszel csak azt,hogy mekkora nem. 180 cm biztosan nem leszel. A többit meg majd megáltod 6-8 év múlva. Addig kár ezen agyalni.
3/3 anonim válasza:
Ha jol tudom a lanyok atlagosan 5centivel novik tul az anyjukat... atlagosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!