Meddig nőhetek még?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és 162 cm magas.A apám 163, anyám kb.160 cm. Én úgy érzem hogy növök még, de elég lassan. Az lenne a kérdésem hogy van e esély arra hogy elérjem a 170-175 cm-es magasságot. Vagy esetleg tudnátok olyan gyümölcsöket, zöldségeket stb. vagy gyakorlatokat amelyek ezt elősegítik, gyorsítják. A válaszokat előre is köszönöm.2016. dec. 25. 14:47
1/3 anonim válasza:
Genetika, amin nem tudsz vitaminokkal változtatni. Ha 16 évesen 162 centi vagy, akkor - figyelembe véve a szüleid méretét - kizárt a 175 cm, de a 170 centi is valószínűtlen. Ebben a korban már a fiúk sem nőnek jelentősebben. Max. néhány centire számíthatsz.
2/3 anonim válasza:
Én nő vagyok, és 22 éves koromig nőttem. Ha aktívan sportolsz, az segít a növésben - pl. ha minden nap futsz.
3/3 A kérdező kommentje:
(Jó a 175cm kicsit túlzás volt)És ha azt is hozzátesszük, hogy 2013-ban 140cm köröl voltam? - Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2016. dec. 27. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!