Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Meddig nőhetek még?

Meddig nőhetek még?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és 162 cm magas.A apám 163, anyám kb.160 cm. Én úgy érzem hogy növök még, de elég lassan. Az lenne a kérdésem hogy van e esély arra hogy elérjem a 170-175 cm-es magasságot. Vagy esetleg tudnátok olyan gyümölcsöket, zöldségeket stb. vagy gyakorlatokat amelyek ezt elősegítik, gyorsítják. A válaszokat előre is köszönöm.
2016. dec. 25. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Genetika, amin nem tudsz vitaminokkal változtatni. Ha 16 évesen 162 centi vagy, akkor - figyelembe véve a szüleid méretét - kizárt a 175 cm, de a 170 centi is valószínűtlen. Ebben a korban már a fiúk sem nőnek jelentősebben. Max. néhány centire számíthatsz.
2016. dec. 25. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
52%
Én nő vagyok, és 22 éves koromig nőttem. Ha aktívan sportolsz, az segít a növésben - pl. ha minden nap futsz.
2016. dec. 25. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:
(Jó a 175cm kicsit túlzás volt)És ha azt is hozzátesszük, hogy 2013-ban 140cm köröl voltam? - Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2016. dec. 27. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!