Iszonyatosan kidörzsölődött a combom futás közben. Mivel kenjem be?
Figyelt kérdés
régóta járok már futni, eddig ezt nem tapasztaltam, ráadásul nem is futok olyan hű de nagyon sokat (5 km-rt szoktam 2 naponta).
Mivel kenjem be hogy ne fájjon?
per pillanat úgy megyek mint aki besz*rt, hogy ne érjen össze a combomnál, ahol fáj, meg éget.
most elmenni sehova sem tudok tuti, itthon van fenistil-gel, izomlazító kenőcs, és 3 féle kézkrém...
gyors segítséget légyszi!!!!!!!!!!!
2010. máj. 3. 13:38
1/4 anonim válasza:
ezek közül a fenistil, de vegyél neogranormont és legközelebb futás előtt hintőpor és kényelmesebb nadrág
2/4 A kérdező kommentje:
ok, már neten megnéztem hogy mivel kenik, a neogarmont olvastam mindenütt, csak aszért kérdeztem, mivel ez nincs, és most nem tudok venni....
egyébként máskor futás előtt ha bekenem ezzel a neogarmonnal, akkor nem fogja kidörzsölni?
rövidgatyába futok egyébként, máskor is futottam már ebbe, akkor semmi baj nem volt.
2010. máj. 3. 13:43
3/4 anonim válasza:
A Neogranormon tényleg jó, minden patikában kapható, és ha rendszeresen kidörzsölődik, akkor megelőzésként is használhatod. Vannak sokan, akik pedig a vazelinre esküsznek, az is a patikáőban szerezhető be, és még valószínűleg olcsóbb is. (Nem kell félni kimondani, hogy vazelint kérsz. :)
4/4 anonim válasza:
Multkor lattam egy musort amiben az ien hosszutavfutok meg bringasok futas vagy tekeres elott az ien kritikusnak szamito helyeket vazelinnel kenik be a kidorzsolodes ellen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!