Inluenza elhúzódhat 2 hétig? Hogy előzhetném meg legközelebb?
Hasmenéssel és magas lázzal, hidegrázással kezdődött, utána torokfájás, köhögés. Az első pár napban felkelni nem volt erőm, és fájt mindenem. Most is ráz a hideg, megvannak a tünetek és fáj a hátam és elől a mellem, valamint a fejem. Hasmenésem már nincs és nem hányok.
Orvosnál nem voltam, mert a szüleim nem hitték el, hogy beteg vagyok, mert nem fújom az orrom sokat és lábon hordtam ki ezért. Gyógyszert is csak most szedek és vitamint. Azt mondják megbolondultam és nem vagyok beteg. Ráadásul a suliban is lerontottam így, mert bemászni is alig volt erőm. Ha nem fújom az orrom, nem lehetek beteg? Hogy gyógyuljak meg és tegyem túl magam ezen?
Az lehet, hogy visszafertőzzük egymást?
Mert anyáék is betegek és összeköhögnek mindent, kezet nem mosnak, így főz anya ebédet. Szellőztetni nem engednek, mert attől leszünk betegek. Szörnyen igénytelenek. Mert beül az ovódá a is full taknyosan és lázasan, mert ő hu de szuper, soha nem megy táppénzre. De nekem egyáltalán nem volt buli hasmenéssel és lázzal a suliban ülni.
Egyszerűen igényük sincs rá, hogy meggyógyuljanak.
Nem igazán engednek szellőztetni, de titokban próbálok.
Mindenki beteg és én is csak rosszabbul vagyok. A szüleim is náthásak, köhögnek, de nem érdekli őket.
Soha nem fogok meggyógyulni. Anya hozta a betegséget és megfertőzött mindenkit, mert még kezet sem tud mosni. Nem tudom mit fertőtlenítsek vagy mit szedjek, hogy végre elmúljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!