Ha a tb nincs fizetve, hogy mehet valaki orvoshoz?
Anya magánvállalkozó,nem tudja egy jóideje fizetni semmijét...
de orvoshoz kellene mennie (nem sürgősségi ellátás,bőrgyógyász kellene)
megoldás? (azon kivül hogy fizesse be...jelenleg ez nem megoldható)
Hát elmegy orvoshoz.
Aztán kiküldik neki a vizsgálat díját illetve ha gyógyszert írnak föl neki akkor max áron kell megvennie támogatás nélkül.
Gratulálok a logikátokhoz. Elhiszem, hogy nincs pénz rá, de sokkal drágább így elmenni, mint mondjuk egy egy havi díjat befizetni az apehnél.
Jól mondják, el lesz látva, de utána küldik a számlát is, melyet az APEH fog bevasalni.
Amúgy elég rizikós havi 4500Ft-on sz.rakodni, mert ha hirtelen komolyabb ellátásra szorulna, akkor pár százezertől néhány millióig is terjedhet a számla...
Az apehnak ehhez semmi köze.
Én úgy tudom, hogy ez mindenkinek a saját döntése, főleg, ha vállalkozó, hogy fizeti-e a tb-t. Ha nem fizeti, akkor ki kell fizetnie a vizsgálat díját, ami pontosan meg van határozva, hogy mennyi. És nem az apeh fogja küldeni :D
Hívja fel a bőrgyógyászt telefonon, mert úgyis be is kell jelentkeznie. és kérdezze meg pontosan.
Ahova én nőgyógyászhoz járok, ott pl az infófalon pontosan ki van írva, hogy miért mennyit kell fizetni.
Nem egy tragédia amúgy, és nem értem, hogy akiknek semmi közük a témához, azok minek szólnak bele. Nem oltogatni kell...
12:15-ösnek.
A TB fizetés nem lehetőség, hanem KÖTELEZETTSÉG, vagyis hivatalosan nem lehet úgy dönteni, hogy valaki nem fizeti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!