Ha nem fizeti a munkáltató a TB-t akkor kapok értesítést róla, hogy nincs fizetve vagy csak ha orvoshoz megyek ott derül ki?
Figyelt kérdés
Amióta be vagyok jelentve nem voltam orvosnál, ezért ily módon nem derülhetett még ki...Viszont sportorvosnál voltam, és ott is kérték a taj számom, de azért, hogy helybe minden vizsgálatot megcsináljanak, és utaljanak be mindenhová, 2000-t kellett fizetnem...ott kiderült volna ha nem fizetik??? esetleg neten ennek utána tudok nézni?2008. nov. 20. 18:23
1/2 yuda válasza:
az OEP honlapján /jogviszony ellenőrzés,vagy hasonló//-vagy bemész személyesen hozzájuk/,valszeg csak reisztráció után megnézheted-illetve az orvosnál állt.élő netkapcsolat van a számítógépén és ő jelezte volna,ha gond van.
2/2 anonim válasza:
Ugy tudom hogy a tb fizetés az Apeh-hez tartozik már egy ideje, tehát menj be a legközelebbi apeh ügyfélre és ott kérdezd meg, szerintem ott tuti megadják a pontos választ a helyzetedről. (remélem nem irtam nagy hülyeséget, de én is ott intézkedtem ez ügyben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!