Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sziv problema lehet?

Sziv problema lehet?

Figyelt kérdés
Idén márciusban mentem el az orvoshoz olyan problémával, hogy nehezen birtam venni a levegőt, és a szivemnél fájt. Ő kiirt vérvételre, mert pm-re gyanakodott, meg is lett állapitva, h alulműködik, amire kb.3 hónapja szedem az orvosságot.

2016. dec. 18. 13:13
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem szokott mindig fájni a szivem, de mostanában annyira fáj, h nem tudom már mit csináljak. A bal felem, kezem szokott zsibogni néha, nyakamnál, vállamnál. Endokrinológusnak is mondtam, azt mondta h lehet pm-től. Kardiológus pedig adott gyógyszert vérnyomásra(kb.130-140/80-90 szokott lenni) de abbahagytam , mert attól még jobban fájt a szivemnél. Hasonló panaszai vannak/voltak már valakinek. Mit lehetne csinálni?
2016. dec. 18. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne elmenned ortoépiára és reumatológiáta,hogy nem-e a gerincedből indulnak ki a panaszok. A vérnyomásod tabletta nélkül szokott 130-140 lenni vagy anélkül?
2016. dec. 18. 13:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tabletta nélkül annyi, nem szedek rá semmit sem.
2016. dec. 18. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Mármint vérnyomás tabletta nélkül.
2016. dec. 18. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor az még nem sok annyira. Egyelőre,de figyelj oda,mert ha rendszeresen 140/90 Hgmm fölötti értékeket mérsz,akkor ha tetszik,ha nem el kell kezdeni szedni.
2016. dec. 18. 14:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem, habár nem szokott rendszeresen annyi lenni, mindig változó. Múltkor 130/60 volt.
2016. dec. 18. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!