Milyen magnéziumot szedjek?
Még tavaly vagy idén januárban vettem a Magbe B6-ot a kék dobozosat. Igaz,csak addig szedtem míg volt,de valami napi 3-4-et kellett egy nap..nem sokat ért mert 3-4 hétig kellett volna.. Most az egyik magne b6-nál olvastam, meg azt is,hogy napi 1.. Ez talán a magne b6 extránál volt..
Aztán vettem az Actival-t 60db + 30 ajándék,ezt tavasszal...ebből napi 1-et kellett,hosszabb távon megérte és erősebbnek éreztem. Több hatoanyaggal rendelkezik mint a magne b6..
Most találtam többféle magne b6-ot álom,extra, izom neveken..
Aludni nem alszok jól így jó lenne a magne b6 álom,de mivel a vádlim az görcsös igy a nagne b6 is jó lenne..esetleg a magne b6 extra ezek összesége?
Gondolom napi 6-ot nem lehet úgy bevenni,hogy ebből 3 abból 3..
Vagy egyik nap ebből 3-at másiknap a másikból3-at? Nem lesz így rendszertelen szedés,hogy csak 2 naponta szedem ugyan azt?
Melyikmagne b6-ot érdemes venni?
Annakaz ize jó..viszont sokat kellett naponta bevenni és szerintem azt nem érte meg volna finanszirozni,azt gondolom az activallal nobban jártam..
Esetleg ezeknél erősebb vény nélküli van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!