Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen magnéziumot szedjek?

Milyen magnéziumot szedjek?

Figyelt kérdés

Még tavaly vagy idén januárban vettem a Magbe B6-ot a kék dobozosat. Igaz,csak addig szedtem míg volt,de valami napi 3-4-et kellett egy nap..nem sokat ért mert 3-4 hétig kellett volna.. Most az egyik magne b6-nál olvastam, meg azt is,hogy napi 1.. Ez talán a magne b6 extránál volt..

Aztán vettem az Actival-t 60db + 30 ajándék,ezt tavasszal...ebből napi 1-et kellett,hosszabb távon megérte és erősebbnek éreztem. Több hatoanyaggal rendelkezik mint a magne b6..

Most találtam többféle magne b6-ot álom,extra, izom neveken..

Aludni nem alszok jól így jó lenne a magne b6 álom,de mivel a vádlim az görcsös igy a nagne b6 is jó lenne..esetleg a magne b6 extra ezek összesége?

Gondolom napi 6-ot nem lehet úgy bevenni,hogy ebből 3 abból 3..

Vagy egyik nap ebből 3-at másiknap a másikból3-at? Nem lesz így rendszertelen szedés,hogy csak 2 naponta szedem ugyan azt?

Melyikmagne b6-ot érdemes venni?

Annakaz ize jó..viszont sokat kellett naponta bevenni és szerintem azt nem érte meg volna finanszirozni,azt gondolom az activallal nobban jártam..

Esetleg ezeknél erősebb vény nélküli van?

2016. dec. 17. 08:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Magnesium citrici tablettát vegyél. A magnásium citrát jobban felszívósij,mint pl. a magnesium laktát. Napi 1 tbl kell belőle. Recept nélkül 300-400 Ft. 10 darab,de receptre is fel lehet iratni,akkor pedig 170-180 Ft.
2016. dec. 17. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!