Immúnis lennék a drogokra?
Már az elején a dohányzásnál sem éreztem semmi nyugodtságot, pedig egy darabig cigizgettem (persze normálisan letüdőzve).
Aztán alkoholból annyit iszok, amennyit akarok de olyan hogy ne tudnék visszaemlékezni egy estére, vagy hogy lerészegednék még egyszer sem volt. Max egy kis ellazult állapotom lesz, de a józan eszem mindig megmarad.
Végül pedig a fű. A napokban próbáltam ki először egy haverommal. Ő az elszívás után 10 perccel már kész volt, én pedig semmit sem éreztem. Konkrétan józanul végignéztem azt, hogy a haverom milyen beállva, miközben ugyanannyit szívtunk.
Lehetséges, hogy immúnis lennék a tudatmódosító szerekre? Ez miért van?
17/F
Fu sokszor nem adja be elsore, mert nem igazan tudja a szervezet, hogy mit kezdjen a thc-val hirtelen
A cigitol meg ne varj Xanax meretu hatast
Inni meg nagyon sokat kell, hogy ne emlekezz semmire. Ahhoz undorito allapotban kell lenni. Te nem voltal meg reszeg, csak becsipve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!