S. O. S van gyogymod?
Figyelt kérdés
Tegnap szornyű elmènyben volt rèszem èpp a szemeimet vizsgàltam a tükörben es elborzadtam egy parazita van a szemgolyomra csavarodva !!! Mit tegyek S.O.S2016. dec. 16. 08:56
1/6 anonim válasza:
Ezzel feldobtad a napom! :D
Viccet félre téve sajnos ki kell műteni a szemgolyód mert már menthetetlen.
2/6 anonim válasza:
Most őszintén, tippeld már meg, szerinted mit szokás ilyenkor csinálni?
Segítek, sz-szel kezdődik...
... és emészet a vége.
Azonnal orvoshoz!
Lehet 1-2 ártalmatlan élősködő a szemgolyón, de azt max "belülről" látod, nem a tükörben, hogy " rá van csavarodva". Úgyhogy azonnal doki!
4/6 anonim válasza:
Nekem meg ma volt szörnyű élményben részem: elolvastam ezt a fantasztikus írást...
Egyébként kamu.
5/6 Coocoo válasza:
És tegnap óta csak ma jutottál el odáig h kiírd ezt a kérdést? xD Akkor miért olyan SOS ha már egy napot ráért? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!