Meg tudná mondani vki ennek a betegségnek a nevét? (kép)
Egy jókora torokgyulladás,a fehér meg mandulakő.Nekem is volt,hetenként kellett kipiszkálnom.A többhónapos kamillás gargalizálástól egy ideje nincs.A manduláid is nagyok.A doki nem mondta,hogy ki kéne venni?Menyi idős vagy?Fiú v.lány?Látom a nyelved is fehér,de a garatod nem olyan vészesen piros.A torokgyulladástól lehet a rossz lehellet ha a fogaid rendben vannak.Nekem is hasonló gondjaim voltak ősztől tavaszig,2 havonta mentem gégészetre a torkom miatt.Idült garatgyulladásom volt,mindig fájt a torkom,de a manduláimnak nem volt baja,ezért nem vették ki.2 évig kinlódtam a torkommal,de most teljesen rendben van.Rondább volt mint a te torkod.
Ha érdekel,tudok képet feltenni,hogy milyen volt az enyém.
Pedig neked is lehet,hogy jobb lenn ha kivennék a manduláidat,ha sok baj van a torkoddal.Próbáld ki a kamillás öblögetést,hátha kimossa a mandulakövet és a gyulladásra is jó.Mindjárt teszek fel képeket,régebbit amin gyulladásban volt a torkom és egy mostanit.Amin mandulakő is van,olyan nncs.Nekem a mandulám feletti nyílásban volt kő,úgy kellett kipiszkálnom.Te is tegyél még fel képet.A te nyelvcsapod nem szokott ilyenkor megduzzadni?
És most ilyen: [link]
Nemrég nézettem meg a gégészeten,meg is tükrözték.A doki szerint rendben van.
Az utolsó vizsgálat óta ilyen a torkom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!