Dr. Tóth Géza egri endokrinológusról tudtok véleményt
mondani?
Figyelt kérdés
Mellékvese hormonjait szeretném vizsgáltatni,mert más magánrendelésen más városban nem akarta megoldani a kérdést az orvos.
2016. dec. 8. 13:47
1/9 anonim válasza:
Borzasztó rossz modorú,hogy milyen endokrinologus azt nem tudom mert esélyt sem adva, ordibàlva küldött ki a rendeléséről. Nincs értelme időt pazarolni rà. Egy nulla maga az ember.
2023. szept. 27. 21:19
2/9 anonim válasza:
Hozzà kèszülök....
Ez most komoly????
2023. nov. 1. 06:07
3/9 anonim válasza:
Első válaszoló: Velem is ordibàlt, így kezdte a rendelèsèt, amikor először megjelentem nála. Mindezt azèrt mert a règebbi leleteimet nem vittem magammal. Azt gondoltam neki benne van a számítógépèben ès csak rá keres a nevemre ès látja.
Semmiképpen nem ajánlom az orvost!!!
2023. dec. 27. 10:07
4/9 anonim válasza:
Friss negatív tapasztalatunk van Tóth Gézával!
Borzasztó a viselkedése !
Orvosnak sem neveznèm őt!
Kiabál szinte ordít a betegekkel !
Senkinek nem ajánlom még az ellenségemnek sem !!!
Kerülje őt mindenki !
máj. 8. 22:12
5/9 anonim válasza:
Régebbi kérdés és mi is régebben voltunk nála.. Hormon sorral mentem hozzá, hogy nézze át (babát terveztünk).. Ehelyett fennakadt a kezelt pajzsmirigy alulműködésemen.. Terheléses inzulinra azt mondta, hogy minden rendben, pedig ordított a papírról az IR. Csak annak nem tűnt fel, aki nem akart ránézni.. Neki köszönhetően pár évvel később már merckformint kellett szednem.. Egy nagy 0 a munkája, 0 empátiával..
jún. 24. 13:01
6/9 anonim válasza:
Engem se kuldott sehova...
Magamtòl mentem terhelèsre amin bebizonyosodott az IGT azota gyògyszert szedek...
Amit màs ìrt!
jún. 25. 20:47
7/9 anonim válasza:
Nem mondható segítőkésznek.
Visszatart laboreredményt (biopszia), újabb kontroll reményében (magánrendelés), akkor ad ki leletet, ha újra elmész hozzá és fizetsz (betegjogi képviseő segített).
Zokon veszi, ha kérdezel a sorsodról, felháborodik, ha másodvéleményt akarsz kérni.
A telefonban kiabál veled.
Nem keresi az okát a problémának.
okt. 22. 20:55
8/9 anonim válasza:
Az ilyen mièrt lehet mèg mindig orvos???
nov. 27. 07:36
9/9 anonim válasza:
Szívből kivánom neki hogy meglássa magában a hibát és rá tudjon jönni mennyire lejáratja magát ezzel a viselkedéssel. Borzasztó kellemetlen egy ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!