Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mien következményekkel jár ha...

Mien következményekkel jár ha 0- a vércsoportom?

Figyelt kérdés
A vércsoportom 0- és kb.naponta fáj a fejem.Lehetséges hogy azért,mert 0 vagy - vagyok?
2016. dec. 9. 21:46
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
Több ezren vagyunk 0-ás vércsoportúak, akiknek nem fáj a feje. Úgyhogy nem, nem amiatt fáj.
2016. dec. 9. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Következmények: te mindenkinek tudsz vért adni, neked csak 0 rh- vércsoportúak.

Ha nő vagy, többedik terhességnél felmerül a babával RH összeférhetetlenség.

2016. dec. 9. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Ugyan úgy meg fogsz halni, mint az A, B és AB-s vércsoportú ember.

Kíváncsi lennék hány éves vagy, mert ha az IQ-d 5-tel kevesebb lenne, már növénynek se lennél jó. Azokban is több az értelem.

2016. dec. 9. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Én B-s vagyok, és másfél éve járok orvosról orvosra az állandó fejfájásommal. A barátnőm nullás, ő meg migrénes, de most már irigylem.
2016. dec. 9. 22:23
 5/6 anonim ***** válasza:

A fejfájás lehet attól, hogy dehidratált vagy, azaz nem iszol eleget. Tudtad-e, hogy emellett a dehidratáltság a hízást is támogatja?

Egy másik ok lehet az, hogy a szemednek fénytörési hibája van. Új szemüveg kell.

2016. dec. 10. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Rh összeférhetetlenség csak Rh- anyánál lehetséges, 2. babánál, köze nincs az ABO vércsoportrendszerhez

0-s elméletben adhat vért a többi vércsoportnak, gyakorlatban azonban mindig vércsoportazonos vért adnak!

a fejfájásnak nincs köze a vércsoportodhoz! Mennyi folyadékot iszol meg naponta? Milyen jellegű a fejfájás?

2016. dec. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!