Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért hiszi mindenki azt,...

Miért hiszi mindenki azt, hogy a drogok nagyon rossz dolog?

Figyelt kérdés
Nem vagyok drogos és nem is leszek az, de mostanában ezek a dolgok nagyon felkapták a figyelmem és sokat olvasok róluk konyveket, cikkeket..A dohány, az alkohol, a kávé, még a cukorka is drognak számít (legális drog)...Szerintem, ha az ember bizonyos mértékig csinálja, nagyon ritkán akkor nem lesz baja. Itt minden a pszichikától fugg, hogy valaki gyakrabban használja vagy sem..Egyébként is sokat olvastam drog kulonbozo fajtáiról és szerintem az LSD és a Marihuána, nem veszélyes az emberi szervezetre..Viszont az extasy.heroin,kokain stb. Nagy terhelést és kockázatot jelent az organizmusra..LSD és Marihuánában még senki sem halt meg..De az emberek sajnos nagyon félre vannak informálva és csupa rossz dolgokat mondanak róluk..

2016. dec. 6. 18:53
1 2
 11/14 anonim válasza:
Mert azok
2016. dec. 14. 13:54
 12/14 anonim ***** válasza:
73%

azért mert tudatlanok.

kémiát meg biológiát nem hajlandóak tanulni az iskolában, viszont tudnak jönni a drog rossz szöveggel

2016. dec. 17. 10:15
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Hadd szóljak hozzá. A megjelent cikk egy hatalmas baromság. "Meztelenül szaladgált az erdőben mert szibériai tigrisnek képzelte magát az LSD miatt."

Nos ezt csak egy elmebeteg csinálhatja. Az LSD-nek ehhez semmi köze. Ez az ember beteg, depressziós, józanul is megcsinálta volna ugyanezt. Egy egészséges ember, akinek nincs pszichés baja, LSD hatására sem csinál őrültségeket.

2016. dec. 25. 00:53
 14/14 anonim ***** válasza:
A legális drogok is drogok, a kávé, a cigaretta, az alkohol, a legális gyógyszerek. Ezekből párat még a tévében is reklámozhatnak, mintha ártalmatlanok lennének, ami szerintem gusztustalan. Az LSD és a fű nagyjából ártalmatlan szerek, főleg ha a többi szerhez viszonyítjuk őket. Az embereket szándékosan megvezetik ezekről, és persze a tömeg elhiszi ezt a sok mocskot. Igen, lehet bajod a fűtől, mondjuk lecsukhatnak érte. Érdekek és az emberi hülyeség vezetett el oda, hogy ezeket betiltották és tabuként vannak kezelve. És persze a szerek eladásából befolyó pénz a dealerek kezében közvetlenül támogatja a szervezett bűnözést, ami tökéletesen mutatja, hogy hatástalan a tiltás.
2017. dec. 3. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!