Kemoterápiás kezelés alatt a gyógygombák szedése hogyan hat a kezelésre ?
Figyelt kérdés
2016. dec. 2. 09:44
1/7 anonim válasza:
Inkább hanyagold. Legyél túl a kemón előbb és utána kérdezd meg az orvost. Mi nem vagyunk orvosok, nem tudjuk mire hogyan hat.
2/7 anonim válasza:
hagyd ezeket az ezoterikus szarokat. Mar ha elni akarsz.
3/7 anonim válasza:
Ha szerencséd van sehogy, ha nincs akár olyan keresztreakciót is kaphatsz, amiben kinyiffansz.
4/7 anonim válasza:
Kemoterápiás kezelés alatt TILOS bármilyen ezoterikus szert (pl. gyógygombát, csodavizet, stb. ) enni, mert gyengítheti a kemoterápia hatását.
Évekkel ezelőtt én is kaptam kemót, nekem az onkológusom még a vitaminokat (c-vitamint is!) egyenesen megtiltotta, azt mondta, hogy mindenféle táplálékkiegészítő lecsökkenti a kemoterápia hatását!
5/7 anonim válasza:
Én nem hiszem h gyengítené. Keresztanyámnak sok vitamint kellett szednie. Lebeszél az orvos mindenről hogy ne legyen immunrendszered és patkolj el a kemótól vagy akármilyen megfázástól.
6/7 anonim válasza:
Igen, az orvosnak nyilván az a célja, hogy a beteg elpatkoljon. Véletlenül sem te ülsz fordítva a lovon.
7/7 anonim válasza:
"Én nem hiszem h gyengítené."
Ez nem hit kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!