Nem tudom senkinek ki tombolni magam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ugye minden embernek van olyan 5-10 perc amikor valami felidegesíti és akkor jól esik valakinek (nem valakivel) ki dühöngni magad. Pl felcsesznek munkahelyen, haza mész kotta idegesen és akkor káromkodva hangosabban elpanaszolni magad. Erre általában mindenkinek van valaki. Na ez a valaki a környezetemben én vagyok, mivel nekem bármikor lehet tombolni, káromkodni meghallgatom bárki baját,hisz tudom sokszor ennyi elég és meg is nyugszik. Ezzel csak annyi a baj, hogy én ha elkezdem, ha én vagyok felb*szva és elkezdek "hisztizni" , akkor kapom a leszidást,hogy vegyek xanaxot meg ilyesmi. Pedig negyed annyit nem káromkodok. Nem tudom magam kitombolni. Jelen esetben sz*r az autóm de mivel felszolgáló vagyok és most télen kevesebb a pénz, ráadásul ünnepek stb, így nincs pénzem megcsináltatni, azaz apránként össze tudom szedni, nade az attól még amikor melóba megyek vagy bármi addig szar lesz. Mindegy is...meglesz csináltatva...nem most...amikor lesz pénz. Szóval ideges vagyok emiatt és mikor megszólalok hogy begurítom a dunába vagy hasonló idegből jövő mondatok , akkor kapom a vissza offot. Olyan jó lenne csan simán ki ugatni magamat , ahogy más is ki ugatja nekem a gondját. Mit tehetek? Pszichológus? Kék vonal? De ezek mind nem jök, mert pl. a pszichológus nem ül mellettem amikor kitörök. Így csak gyülik meg gyűlik, egyszer csak robbanok, ilyenkor van a sírás. Köszönöm hogy ezt leírhattam.2016. nov. 30. 23:29
1/2 anonim válasza:
Tudom milyen nyugtató ha ki tudod magadból beszélni a problémát akár káromkodva is.Ha segít én meghallgatlak...
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Az a baj hogy mikor helyzet van akkor nem tudok tombolni
2016. dec. 1. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!