Senkinek sem merem elárulni. Mit tegyek?
Csupán 13 éves vagyok, de annyira rosszul érzem magam a bőrömben hogy nem akarok tovább élni.
Ha vidám vagyok, vagy egy kicsit meg elégszem magammal akkor tudatják velem hogy sosem leszek elég jó. Az összeomlás szélén állok. Tudom hogy ez nem nagy cucc, mert vannak nálam nagyobb promlémákkal küzködők, de félek. Saját magamtól. Tudom hogy képes lennék dolgokra.. A folytonos megjegyzések: dagadt, csúnya.. Én pedig csak tűröm. Van egy "barátnőm" de ha mondok neki valamit, akkor úgy adja elő (másoknak) mintha vele történt volna. Aztán a szememrehányja hogy "attól nem lesz jobb,,. Kétségbeestem.
"Ha vidám vagyok, vagy egy kicsit meg elégszem magammal akkor tudatják velem hogy sosem leszek elég jó. Az összeomlás szélén állok. "
Direkt csinálják, ne hagyd Magad!
Menj el onnan, ahol ezt csinálják Veled!
Tudd, hogy sok ember nem csinálja ezt!:)
Pont velük nem kell foglalkozni, csak az támad aki fél! ( ezt a csúfolókra )
Ne becsüld alá magad, több vagy mint gondolnád!! Ha tényleg van rajtad felesleg kezdj el edzeni,küzdj az álmaidért mutasd meg nekik, hogy ki vagy valójában! :)
engem is csúfoltak, rosszul megfogadtam édesanyám tanácsát meg se halld
na hát ez a legrosszabb taktika csak olaj a tűzre
védd meg magad
dagadtnak csúfolnak akkor mondta azt pl nem baj én letudok fogyni de te hülye maradsz egész életedben és egyéb vissza szólások
3-as!Ez nagyon jó!
Kicsikém,te csak rossz "barátokkal" vagy körbe véve!Szakítsd meg a kapcsolatodat minden olyan emberrel,aki bánt,aki fájdalmat okoz!Helyette keress olyan embereket akik szeretnek,önbizalmat adnak neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!