Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Senkinek sem merem elárulni....

Senkinek sem merem elárulni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Csupán 13 éves vagyok, de annyira rosszul érzem magam a bőrömben hogy nem akarok tovább élni.

Ha vidám vagyok, vagy egy kicsit meg elégszem magammal akkor tudatják velem hogy sosem leszek elég jó. Az összeomlás szélén állok. Tudom hogy ez nem nagy cucc, mert vannak nálam nagyobb promlémákkal küzködők, de félek. Saját magamtól. Tudom hogy képes lennék dolgokra.. A folytonos megjegyzések: dagadt, csúnya.. Én pedig csak tűröm. Van egy "barátnőm" de ha mondok neki valamit, akkor úgy adja elő (másoknak) mintha vele történt volna. Aztán a szememrehányja hogy "attól nem lesz jobb,,. Kétségbeestem.

2015. máj. 11. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:

"Ha vidám vagyok, vagy egy kicsit meg elégszem magammal akkor tudatják velem hogy sosem leszek elég jó. Az összeomlás szélén állok. "

Direkt csinálják, ne hagyd Magad!

Menj el onnan, ahol ezt csinálják Veled!

Tudd, hogy sok ember nem csinálja ezt!:)

2015. máj. 11. 18:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Pont velük nem kell foglalkozni, csak az támad aki fél! ( ezt a csúfolókra )

Ne becsüld alá magad, több vagy mint gondolnád!! Ha tényleg van rajtad felesleg kezdj el edzeni,küzdj az álmaidért mutasd meg nekik, hogy ki vagy valójában! :)

2015. máj. 11. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
UI.: Én ezt szoktam meghallgatni ha ilyeneken emésztem magam, vagy el szeretnék érni valamit :) https://www.youtube.com/watch?v=6stA_dgRZD8
2015. máj. 11. 18:18
 4/6 anonim ***** válasza:

engem is csúfoltak, rosszul megfogadtam édesanyám tanácsát meg se halld

na hát ez a legrosszabb taktika csak olaj a tűzre

védd meg magad

dagadtnak csúfolnak akkor mondta azt pl nem baj én letudok fogyni de te hülye maradsz egész életedben és egyéb vissza szólások

2015. máj. 11. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:

3-as!Ez nagyon jó!

Kicsikém,te csak rossz "barátokkal" vagy körbe véve!Szakítsd meg a kapcsolatodat minden olyan emberrel,aki bánt,aki fájdalmat okoz!Helyette keress olyan embereket akik szeretnek,önbizalmat adnak neked!

2015. máj. 11. 18:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.. Azthiszem ki hagytam a legfontosabbat. A szüleim sem értenek meg. Sőt.. Nem is igazán érdekli őket.
2015. máj. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!