Zepter? Senkinek semmi jó tapasztalat?
Inkább a fixet válaszd!
Én beleestem a Zepter csapdájéba. Azt igérték, hogy a fix 60ezret kapok és nem kell semmit se csinálni akkor is megkapom ezt a pénzt, mert hogy az első hónapba ez ilyn keresetpótlás vag mi a fene. Aztán a végére az lett belőle, hogy legyen 16embered...megvolt a 16emberem meg minden és aztán ilyen indokkal, hogy hát ezt most elküldik elbírálásra, de nem rajtuk mullik a dolog. Az elbíráláson egyenként felhívják az embereket ha 1nem emlékszik rád akkro buktad az egészet. Ezért én szépen egyenként felhívtam mindenkit hogy a nevemre emlékezzenek, de olyan indokkal hívtam fel őket, hogy XY vagyok és afelöl érdeklődnék hogy hogy tetszett az előadás amire én behívtam...
Aztán persze amikro megvolt a 16ember szépen búcsdut intettek nekem illetve aki még velem kezdett annak is.
Eltelt egy kis idő rákérdeztem hogy akkor most mivan válaszként azt kaptam, hogy hát eladásnak is kellett volna lennie....
Tehát HAZUDNAK!!!!Hazug csalók!!!
Tehát bárki aki fontolgatja hogy a Zepterhez menjen dolgozni az inkább ne tegye! MENEKÜLJÖN AKI TUD!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!