3 honapos terhesen vert hanytam? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szoval eleg rossz a reggeli rosszullét nálam... Rengeteget fogytam harom hónap alatt. Reggelente ha véletlenül sokáig alszok es nem eszek időben szoktam gyomorsavat hányni, ami leginkabb habos, átlátszó volt. Ma reggel is ez történt mert szabadnapos vagyok es sokáig aludtam es rózsaszínes volt a gyomorsavam es néhol volt benne ilyen piros darabka.
En tegnap delutan óta semmit nem ettem ráadásul este hánytam is.(azert is feküdtem le jo korán) es amit delutan ettem az sem volt véletlenül sem piros.
Kertem időpontot a dokitol, holnapra adott. Mi lehet a baj? Be kene mennem sürgősségire?
2016. nov. 29. 11:32
1/1 anonim válasza:
Szerintem azonnal menj korhazba. Ez nagyon nem jo igy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!