Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leszokni róla?

Hogyan tudnék leszokni róla?

Figyelt kérdés

Sziasztok :)

Már kisbaba korom óta szopom az ujjam, ami akkor még nem zavart, de most már eléggé cikinek érzem.

Nem is azzal lenne a gond hogy egyszerűen csak szopom az ujjam hanem ez által a felső fogsorom is tolódik, pár mm-re kiáll az alsóhoz képest. Ez ránézésre nem tűnik fel, ugxanis egyébként a fogaim rendezettek és ápoltak, de engem még is zavar hogy nem teljesen szabályos a fogsorom.

Még csak úgy próbáltam,hogy magamnak kiadtam a parancsot hogy úgy kell elaludnom hogy nem szophatom az ujjam.Ez viszont többszöri próbálkozás után se sikerült ugyanis 10 perc "szenvedés" után bekaptam az ujjam és vígan aludtam.

Tényleg nem tudok elaludni, nyáladzok, forgolódok és egyszerűen nem megy!

Nem tudnátok valami módszert amivel hatásos lenne a leszokás? S.O.S.

2016. nov. 27. 09:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja,egyébként 13 éves lány vagyok ha valakit érdekelne a korom. 🙄🙂
2016. nov. 27. 09:02
 2/3 anonim válasza:
Én azt javaslom keress fel egy iskola- vagy gyermekpszichológust, hogy kiderítsétek mi az oka ennek az életkorodban és akkor tudnátok rajta segíteni.
2016. nov. 27. 09:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Kiszi 😉
2016. dec. 1. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!