Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hányféle betegséged/rendellene...

Hányféle betegséged/rendellenességed van, és melyik milyen súlyos?

Figyelt kérdés

Nem ilyen ideiglenes dolgokra gondolok hogy pl. nátha, influenza.. Hanem pl. csontritkulás, pigmenthiány, bokasüllyedés, rák, hiányzik az egyik végtagod stb.

Nekem van 12°-os gerincferdülésem, ez amiatt van mert a bal lábam rövidebb egy centivel és ezért megereszkedett a gerincem. Ez nem olyan súlyos mert 20°-tól adnak fűzőt. Már javult is egy kicsit :) Aztán van lúdtalpam -az orvos szerint- bár én nem látom. Bokasüllyedésem is van, főleg a bal oldalon az 1 centi miatt ez elég súlyos viszont. A térdemen van egy kis pigmenthiány, mert kiskoromban elestem és nem nőtt vissza rendesen a bőr. Nem nagyon súlyos mert nem látszik túlságosan. A hátam oldalról nézve lapos -szal oldalirányban ferdül de amúgy túl lapos. Aztán van még tyúkmellkasom azaz kiáll a tüdőcsontom. Hát ez nem nem zavar bár nagyon látszik. Van hörgőszűkületem ez nem súlyos mert még nem volt miatta semmi gondom. Ja, és az egyik légcsövem szűkebb. Emiatt sincs semmi egészségügyi problémám csak könnyebben leszek náthás.. A fogaim is össze-vissza állnak de már kaptam rá fogszabályzót! És ez nem nagy gond, de a kezeimen a középső ujjaim nagyon ferdék. Kb ennyi. 13/L Kort nemet írjatok légyszi!

2010. ápr. 30. 14:52
 1/10 anonim ***** válasza:
lúdtalp,bokasüllyedés,porckopás mindkét térdemben,asztmás vagyok,mogyoró és darázs allergiám van.
2010. ápr. 30. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
jah és 17L
2010. ápr. 30. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:

fizikai csalánom van, az egyik szívbillentyűm hülyén működik, sok rajtam a heg, felkarom kicsit pigmenthiányos, mert állítólag túl erősen szorított az orvos mikor éppen születtem:D

25L

2010. ápr. 30. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
aszthma(ahoz képest megy a cigi mint állat...)lúdtalp, feketeüröm allergia 13/f
2010. ápr. 30. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Retinitis Pigmentosam van idovel megvakulok 28/F
2010. ápr. 30. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:

szegény:(

nem szoktál sírógörcsöket meg mindent kapni, h tod, hogy idővel megvakulsz?

én nem bírnám

2010. ápr. 30. 20:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lassan 10 eve diganosztizaltak de oszinten nem emlexem hogy valaha is sirtam volna evegett:D pozitivan kell a dolgokhoz allni vagy legalabbis en igy probalom ezt kezelni:D
2010. ápr. 30. 22:34
 8/10 A kérdező kommentje:
jobbulást:(
2010. máj. 1. 08:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Gyogyithatatlan:D de azert koszi:D
2010. máj. 1. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Látom, már régi a kérdés, de ide tévedtem és válaszolok:D

Asztma - nem annyira vészes, bár már romlott, de még elvagyok vele

Bipoláris zavar - elég súlyos, sokszor vagyok nagyon mélyponton és néha hülyeségek járnak a fejemben:/ Szerencsére nem tettem még kárt magamban.

Reflux - Nemrég kezdődött, nem annyira vészes

Raynaud-szindróma - Elég súlyos, főleg télen nagyon rossz, de ha kicsit is lehűl a levegő, már akkor is kínlódom. Nem lehet gyógyítani.

Szisztémás sclerosis (a szindrómához kapcsolódik, ez egy autoimmun betegség) - Ez a legsúlyosabb, nem lehet gyógyítani ezt sem, de amíg a R. szindróma "csak" a végtagjaimat támadja, addig ez viszont idővel az egész belső szervrendszert. A nyelőcsövem, a könny és izzadtságmirigyeim, valamint a gyomrom már érintett sajnos. Idővel el fog vinni:/ Gyógyszerekkel lehet szinten tartani, de egy idő után már ez sem lesz hatásos és be fogom fejezni a Földi pályafutásomat...:/

Kérted a kort és nemet - A korom: 20 Nemem pedig fiú, de a nicknevem úgyis elárulja:-))

2012. júl. 17. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!