Lehet "mestersegesen" noni, magassodni?
nincs..de még nőhetsz pár cm-t sportolj ;)
Fogyókúráztál az elmúlt 4-5 évben?
hat azert csontot nem tornek erte :p ... de mindig is az volt a vagyam hogy rendor lehessek, es most sajnos lehet h az egesz osszedol, hiszen 162 cm a hatar amivel meg be lehet jutni
nem nem fogyokuraztam ugy komolyan soha.. volt egy parszor h egy hetig nem ettem semmi hizlalot, de azonkivul is rendesen taplalkoztam es az ilyen egy het harom havonta ez nem olyan komoly hogy... legalabbis szerintem
Aki kosarazik, az azért kosarazik mert magas, nem azért lett magas mert kosarazik. Ha lenne ilyen "növesztő" módszer nem gondolod, hogy nem lennének 150 centis vagy annál is kisebb emberek? :)
Sajna el kell fogadnod, hogy kb ekkora maradsz már, nem valószínű, hogy sokat nőnél 18 évesen.
...Bárcsak én is alacsonyabb lehetnék... (170cm,lány vagyok)
A magassarkúkat nem szereted?? Azzal azért magasabb is lehetsz, bár nem túl kényelmesek...
Sportolásról csak annyit, hogy mértékkel (bár ez tiszta egészség),de aki sokat sportol, az megáll a növekedésben!!
Ez tényleg nem vicc.
Próbálj magadra több önbizalommal lenni. Tudod, hogy több magas lány szeretne alacsonyabb lenni?? :S
(Bár ez fordítva is előfordul...) 8-)
Tehát önbizalom!! Te így vagy szép; persze LEHETSÉGES hogy még fogsz nőni... puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!