Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet "mestersegesen" noni,...

Lehet "mestersegesen" noni, magassodni?

Figyelt kérdés
18 eves 156 cm magas lany vagyok. Lehetsegese, van-e ra valamilyen modszer hogy a kovetkezo 1 evben 6 cmt nojek? Ha jol tudom termeszetesen a nok 17-18 eves korig nonek. Szuleim eleg magasak (anyum 165, apum 180) de ugylatszik en mar nem nagyon novok nagyobbra.. kosarlabdaval vagy valamilyen torna gyakorlatokkal, barmilyen modszerrel lehetseges-e hogy 1-2 ev alatt 6cmt nojek? (alapjaban a labaim tul rovidek, de a gerincem is lehetne kicsitt hosszabb..)
2010. ápr. 30. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:

nincs..de még nőhetsz pár cm-t sportolj ;)

Fogyókúráztál az elmúlt 4-5 évben?

2010. ápr. 30. 12:02
 2/8 anonim ***** válasza:
az első válaszomat pontosítanám, valami orosz lábeltörős módszerrel lehet csontot nyújtani...de nem éri meg
2010. ápr. 30. 12:04
 3/8 A kérdező kommentje:

hat azert csontot nem tornek erte :p ... de mindig is az volt a vagyam hogy rendor lehessek, es most sajnos lehet h az egesz osszedol, hiszen 162 cm a hatar amivel meg be lehet jutni

nem nem fogyokuraztam ugy komolyan soha.. volt egy parszor h egy hetig nem ettem semmi hizlalot, de azonkivul is rendesen taplalkoztam es az ilyen egy het harom havonta ez nem olyan komoly hogy... legalabbis szerintem

2010. ápr. 30. 12:13
 4/8 A kérdező kommentje:
azert gondoltam en elsosorban kosarazasra, mert akik kosarlabdaznak altalaban mindig eleg magasak, tehat csak van valami kapcsolat a ketto kozott, vagy azt hamarabb kellett volna kezdeni??
2010. ápr. 30. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Aki kosarazik, az azért kosarazik mert magas, nem azért lett magas mert kosarazik. Ha lenne ilyen "növesztő" módszer nem gondolod, hogy nem lennének 150 centis vagy annál is kisebb emberek? :)

Sajna el kell fogadnod, hogy kb ekkora maradsz már, nem valószínű, hogy sokat nőnél 18 évesen.

2010. ápr. 30. 12:24
 6/8 anonim ***** válasza:
én még 4 cm-t nőttem 18 után
2010. ápr. 30. 12:32
 7/8 anonim ***** válasza:

...Bárcsak én is alacsonyabb lehetnék... (170cm,lány vagyok)

A magassarkúkat nem szereted?? Azzal azért magasabb is lehetsz, bár nem túl kényelmesek...

Sportolásról csak annyit, hogy mértékkel (bár ez tiszta egészség),de aki sokat sportol, az megáll a növekedésben!!

Ez tényleg nem vicc.

Próbálj magadra több önbizalommal lenni. Tudod, hogy több magas lány szeretne alacsonyabb lenni?? :S

(Bár ez fordítva is előfordul...) 8-)

Tehát önbizalom!! Te így vagy szép; persze LEHETSÉGES hogy még fogsz nőni... puszi

2010. ápr. 30. 12:42
 8/8 A kérdező kommentje:
mindig magassarkut hordok bar egyaltalan nem kenyelmes, de valamit muszaj tennem.. a baj az h felvetelin nem magassarkuba fognak megmerni hanem cipo nelkul es .. nekem ezzel van a legnagyobb gondom; persze szeretnek magasabb lenni, de ha a magassagom nem alna az almaim utjaba (hogy rendor legyek), akkor nem is zavarna nagyon hogy milyen magas vagyok..
2010. ápr. 30. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!