Lehet, hogy aranyerem van?
Figyelt kérdés
Nagyjából két-három nappal ezelőtt nagyon viszketni kezdett lent a fenekemen a ... körüli rész, és elég vörös is. Csípni csíp, de nem annyira vészesen, viszketni viszont egyáltalán nem viszket. Szerintetek aranyerem van? Várjak még, vagy szóljak valakinek? Vagy egyáltalán mi lehet ez?
Azt még szeretném hozzátenni, hogy szoktam rendesen mosakodni, tisztálkodni, szóval nem hinném, hogy ezzel lenne gond.
2016. nov. 24. 21:34
1/6 anonim válasza:
Lehet gomba is. Az aranyér nekem pl.piszkosul fájt,visszahúzódáskor volt viszkető-enyhén fájó érzés. Legtisztább,ha orvoshoz mégy. Látott ilyet,nem ciki,hidd el.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. :)
2016. nov. 24. 21:52
3/6 anonim válasza:
Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, bélféreg is lehet.
4/6 A kérdező kommentje:
Utolsótól kérdem, hogy ez most irónia volt?
2016. nov. 25. 07:17
5/6 A kérdező kommentje:
Oké, ma reggel már egyáltalán nem csípett, viszketni még mindig nem viszket. Most már csak vöröses-barna. Szóval akkor szerintem gomba volt.
2016. nov. 25. 07:25
6/6 anonim válasza:
Igen, csak vicceltem. Nem hiszem, hogy orvoshoz kéne fordulnod, főleg ha mára elmúltak a tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!