Aranyerem van? 18F Többi lent
Tegnapi nap székeltem, addig a napig semmi probléma nem volt.Aznap elég keményen és szárazan jött ki a széklet nagy fájdalmak között, azt hittem hogy max a szőrt húzza magával a seggemen azért fájt(tűrhetően, semmi extra), így kiadtam magamból, utána bár óráig még fájt, de aztán egyáltalán nem éreztem semmit.
Ma ismét mentem a dolgomat végezni, de már jóval erősebb fájdalmak között jött ki aminek ki kellett, mikor töröltem ki akkor meg véres volt a történet a papíron, tehát ez aranyér igaz? Még kicsit fáj ülni és hajolni, de nem vészes.
Nem feltétlenül. Lehet, hogy berepedt a kemény produkutumtól és a nyomástól a végbélnyílás környéke.
Bármelyik is igaz, lágyítani kell a székeletet (sok folyadék, rost, és a varázsszer: egy evőkanál olíva olaj letolása reggel).
Dolog után mindig mosd meg alaposan házi vagy parfüm mentes szappannal. Kívül van dudor? Lehet csak megrepedt... Mint írták, reparon kenőcs, éjszakára reparon kúp.
Napi 2-3 liter víz, semmi alkohol, egy kávé - vízzel, zabkása, zöldség - gyümölcs, stb. Napokban semmiképp ne egyél vörös húst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!