14 évesen 172 cm vagyok... ugye fogok még nőni? Legalább 10 cm-t szeretnék.
Basszus mindjárt sírok. Itt olvasom a gyakorin hogy van e még ilyen ugyanilyen magas fiú, ERRE basszus 14éves lányokat dob ki gyakorin hogy jó e a 172cm 14évesen.. én, meg mondom magamban, MIVAN?! Ugye még fogok nőni? :(
Ui.: nyáriszünetben nem nőttem semmit, most vagyok nyolcadikos, 6odiktól-7edik osztály elejéig 10cm-et nőttem, azóta nem nőttem :( apukám: 184, anyukám: 154cm. Legmagasabb ember a családban egyik nagypapám 190-191 cm, másik nagypapám viszont 175- 14 éves koráig nőtt, és azóta nem nőtt SEMMIT! :"( Komolyan mindjárt sírok, most kaptam észbe, hogy már ennyi ideje nem nőttem, és MOST kiakadtam!
Segítsetek! :"(
Na, nőttél azóta?
Én egyébként pár hónap múlva l5 leszek, és "csak" 163 cm vagyok. De ez egyáltalán nem zavar, szerintem nem néz ki jól ,ha egy ember túl magas. Úgyhogy én meg vagyok elégedve a 163 cm-mel, és még nőhetek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!