Mossak e hajat?
Figyelt kérdés
Holnap lesz tetű vizsgálat és hát nem tudom hogy meg mossam e a hajam. Szerintem nem vagyok tetűs , de azért szerintem korpás a hajam . Vasárnap mostam meg a hajam Hétfőn volt edzésem ahol meg izzadt a hajam. Érdemes meg mosni ?2016. nov. 22. 18:15
1/14 anonim válasza:
Nem értem az összefüggést. Úgy mégis mért ne kéne hajat mosnod, ha koszos? Mi köze az egésznek a tetükhöz?
2/14 anonim válasza:
*megmossam
*megizzadt
*megmosni
Koszos,zsíros hajjal ne menjél el,nem éreznéd jól magad.Úgy is le tudják csekkolni a fejbőrödet,hajadat.
3/14 A kérdező kommentje:
nem érzem zsírosnak se koszosnak csak hát az kínos ha találnak benne korpa darabokat :/
2016. nov. 22. 18:33
4/14 A kérdező kommentje:
1. csak a vizsgálat miatt -.-
2016. nov. 22. 18:35
5/14 anonim válasza:
Jaj,de asszem,minden 40 év felettit lejàrattok? Mire jò ez?
6/14 A kérdező kommentje:
40 év feletti ??
2016. nov. 22. 19:00
8/14 A kérdező kommentje:
légyszi inkább a kérdésre válaszoljatok mert lassan mennék fürdeni
2016. nov. 22. 19:04
9/14 anonim válasza:
Csak a korpa miatt ne mosd meg ha egyébként nem szükséges. A korpa nem a higiénia hiányát jelenti, a védőnő sem fogja összetéveszteni a tetűvel.
10/14 A kérdező kommentje:
köszi csak korpás enyhén , de a hajtövem végén miért van néhány helyen apró kis sárgás színű golyó alakú kemény izé ?
2016. nov. 22. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!