6,2-es vércukorszint éhgyomorra sok?
Figyelt kérdés
aggódnom kéne?2010. ápr. 29. 16:58
1/6 anonim válasza:
Határeset. Még nincs vele gond, de figyelj a táplálkozásodra.
2/6 anonim válasza:
3,5 és 5,5 között kéne lennie.Tehát a Tied emelkedett.Vagy azért,mert előtte való nap teleetted magad tésztával és alkoholizáltál,vagy azért........mert hajlamod van a cukorbetegségre.Tehát oda kell figyelni és többször ellenőrizni,de mindig reggel éhgyomorra.Ha tartósan magas,dokit javasolnék.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
nem alkoholizáltam még kiskorú vagyok:)
előző este pizzázni voltunk.lehet amiatt.a családban több cukorbeteg is van,ezért félek,hogy én is az leszek.
2010. ápr. 29. 17:09
4/6 anonim válasza:
ha van családban beteg, akkor előzd meg, háziorvostól, dietetikustól kérhetsz tanácsot
5/6 anonim válasza:
az orvosok 6-ig fogadják !
De figyeld rendszeresen !
6/6 anonim válasza:
Az éhgyomri 6,2-es glükóz már az IFG tartományába esik. Azaz még nem vagy cukorbeteg, de sajnos jó úton haladsz felé.
Itt már érdemes orvoshoz menni és csináltatni egy glükóz terheléses mérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!